Diensten

Vakdakkers helpt u met al uw werkzaamheden op en om het dak.

Platte en hellende daken

Vakdakkers kan dakbedekking aanbrengen op zowel platte als hellende daken. De dakbedekking kan uit verschillende materialen bestaan met elk zijn eigen voordelen.

Allereerst heb je de zogeheten bitumineuze dakbedekkingen. Hieronder vallen APP en SBS en shingles. Dit zijn de meer traditionele dakbedekkingen die veel worden gebruikt. Vooral wanneer er extra eisen aan het dak zijn zoals grind of terrastegels is deze vorm van dakbedekking gewenst.

Daarnaast heb je de kunststofdakbedekkingen zoals PVC, EPDM en POCB. Deze zijn voordeliger om aan te brengen op uw dak en is vriendelijker voor het milieu omdat het 100% recyclebaar is en er geen brander bij het aanbrengen aan te pas komt.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. 

Lekkages

Heeft u plotseling last van een lekkage dan kunt u ons 24 uur per dag bellen. Wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe om de lekkage te verhelpen! Kunnen wij het niet direct oplossen dan nemen wij maatregelen om de lekkage tijdelijk te stoppen.

Buiten reguliere werktijden rekenen wij wel een toeslag voor deze service. Heeft u schade of lekkage neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op om ergere problemen te voorkomen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. 

Onderhoud

Vakdakkers verzorgt uiteraard ook het onderhoud aan uw dak. Dit kan variëren van dakgoten tot zonnepanelen. Ook zaken als lichtkoepels, lichtstraten en reiniging van uw dak behoren tot de mogelijkheden. Daarbij beoordelen wij direct de stand van het dak en kunnen wij eventuele kleine problemen direct oplossen.

Isolatie

In aanloop naar het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking kunnen wij kijken naar een passende oplossing voor de isolatie van uw dak zodat u het beste rendement uit uw pand haalt. Dit draagt bij aan een gunstiger energielabel en dus meerwaarde van uw pand. Bijkomend voordeel is dat het dakafschot direct verbeterd kan worden indien van toepassing is. 

Wij werken met verschillende isolatiematerialen. Onder andere PIR Dit heeft als voordeel een hogere R-waarde. EPS, dit heeft als voordeel dat het iets voordeliger is maar wel meer hoogte is benodigd voor het materiaal. CPS wordt aangebracht als mortel en heeft als voordeel dat het hiermee het afschot wordt geoptimaliseerd door een lichte constructie.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. 

Zinkwerk

Vakdakkers kan uw zinkwerk ook realiseren. Het zinkwerk is het visitekaartje van uw pand. Wij kunnen verschillende soorten goten aanbrengen, onder anderen mastgoten, bakgoten, verholen goten of kilgoten. In zowel zink als koper. Daarnaast kunnen wij ook vels- en roefdaken voor u verzorgen. Zelfs een zinken gevel of ander beplatingsmateriaal zoals dakpanplaten behoort tot de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op. 

Timmerwerkzaamheden

Ook voor timmerwerken kunt u bij Vakdakkers terecht, zoals het vervangen van een dakbeschot of boeidelen met verschillende duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. 

Nog niet gevonden wat u zocht? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vakdakkers helpt u met al uw werkzaamheden op en om het dak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.